Direktlänk till inlägg 10 november 2013

Bakat tunnbröd i Holtäkt

Av Kattis - 10 november 2013 22:14

Oj! Så länge sedan jag skrev nått i bloggen. Inte för att det inte hänt nått, jag har inte haft tid för att det alltid händer så mycket. Men nu har mörkret kommit och det blir mera tid inne i värmen.


Resmål

Eftersom jag har många föräldradagar kvar på Melker så har jag lyxa till det och tar några ”strödagar” här och där, som från onsdag till fredag denna vecka.

Jag och Melker packade bilen för att köra hem till dalarna på en intensivtripp. Mamma fyller år så vi körde upp för att överaska henne. Men innan vi hamnade i Falun så fick jag någon dag med Ricky i Mora/Orsa och fick rå om sonen, titta på honom när han så flitigt tränar hockey. Som mamma tycker jag att han är bäst på planen, och det är han!!

När vi överraskande anlände till Falun på fredag så var det tunnbrödsbakning på gång. Första gången för både mig och Melker som vi var med på bakningen…… och vilken bagare han är, inte är det mammas gener som slagit igenom där inte.


                       

Hunden

Med oss på resan denna gång hade vi bara Turid. Skönt med egen tid tycker den förhoppningsvis dräktiga Turid. Lite träning och allmänt mys.

 


 


 

Inte bra att vara borta för länge:


När jag kom hem i kväll så var Trassel borta, hon hade inte varit hemma sedan jag åkte i onsdags. Eddy hade råkat ut för något också, men han är hemma med ett jack i örat och tufsig päls.

Jag och Melker har varit ute i kväll och ropat och letat med pannlampa, men inget svar från Trassel….. jag är jätte ledsen och orolig, jag älskar verkligen min lilla söta katt. Ska efterlysa och lappa lite här och där. Jag önskar så att hon kommer hem snart, hon brukar inte vara borta mera än 24 tim.

 

Trasselkatten - vår sötaste jägare  


Nattinatt!!


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kattis - 17 februari 2014 17:35


Lite försenad blev uppdateringen som jag lovade er på Valpbeskrivningen.   Mikaels Mormor 98 år gammal har still somnat in. En beundransvärd kvinna, som bott hemma fram till nu, visst har hon haft lite hjälp, men så duktig och pigg trots ålder. ...

Av Kattis - 15 februari 2014 19:01

Valpar är egotrippade små varelser, det visar ingen hänsyn alls, att jag inte sover på nätterna pga. hostan och att jag fick magkatarr på em, det bryr det sig inte om. Mat och mys och lek det ska det ha ändå.   Vi har haft finbesök av stockholm...

Av Kattis - 7 februari 2014 19:26

 Har man valt att ha vintervalpar, så är Skällingesjön frusen. Hur vattentränar man valpar då? Jo, då börjar man träna med lilla baljan, om några dagar får vi ta in större och större, snart har vi PON pool.   Jag backar tillbaka lite till inn...

Av Kattis - 2 februari 2014 14:18

Väntar och väntar på en test, det har gått 3,5 veckor sedan jag skickade testen på valparna och ännu inget svar. Nästa vecka kommer stamtavlorna från SKK. En av valparna - "Skratta" har fått byta namndå det blev för många tecken, nu gick vi tillbak...

Av Kattis - 25 januari 2014 19:52


 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards