Direktlänk till inlägg 19 juni 2012

Jättevalpen

Av Kattis - 19 juni 2012 22:58

Här rullar allt på i en väldans fart, ja.. som alltid:)'

Snart är det midsommar, som tradition firas den tillsammans med "midsommargänget" , och stång som skall kläs med blommor och löv, är en tradition som jag tagit med mig hemmifrån Dalarna. Det som vill, kan ha blommor i håret:)


Kattbäbisarna växer och växer - ursöta! Mamma Trassel envisas med att bära hem möss, och jag blir lika olycklig varje gång - hatar dessa kräk - därför har jag jaktkatter!!!

         


Nästa vecka är min sista jobbar vecka innan semester, ska bli underbart!!


På Onsdag kommer Ricky tillsammans med en kompis, det ska åka tåg själva för första gången.

Som jag längtar efter älskade ungarna!!!


Denice läser körkort för fullt, hon fyller 18 på midsommarafton, och ska skriva teorin veckan därefter, sedan uppkörning! Nu håller vi tummarna för körkortet!! sedan kommer hon också ner, och ska sommarjobba i Varberg. 


Helgen efter midsommar är det äntligen dax för Rasspecialen för Polski Owczarek Nizinny i Borås, en av årets alla höjdpungter. Det kommer flera av mina valpköpare dit, och fodervärd. Så Roligt!!


Czera går i väntans tider, det är ca en vecka kvar, och hon bor sedan en tid hos oss, lika hemmastadd som alltid när hon är här - så skönt! Dessvärre befarar jag det värsta, hon har bara en valp, och idag tog jag en bild på valpen - det är groteskt stor!! Måtte det gå vägen!! Men med min otur, så väntas det värsta.....

 

Här är bilden på halva valpen, ni ser Czeras tuttar längst ner i bilden, mellan tuttarna är hon 6cm, det är en STOR valp, och den ska växa en vecka till!!  trallalal... bara hålla sig lungn.... det kommer gå bra.... hon har fött valpar förut..... och de var inte heller så små!!


Ja, ja, jag uppdaterar nästa vecka... Nattinatt!!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Krycklehult

21 juni 2012 10:07

Vilka fina bilder du lagt in. Du kan verkligen fota. Vilket man inte kan säga om sista bilden, den "söta lilla valpen". Men det blir en riktigt snygging när den väl kommer ut. Namnet får väl bli efter storlek då så " stora Björn" är väl ett passande namn.
Ha en riktigt trevlig midsommar så syns vi snart. Säg till Melker att han är såååå fin i midsommarkransen.

 
Denice

Denice

24 juni 2012 11:13

Sv: Filmen ligger redan ute :)

http://deniceandersson.devote.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kattis - 17 februari 2014 17:35


Lite försenad blev uppdateringen som jag lovade er på Valpbeskrivningen.   Mikaels Mormor 98 år gammal har still somnat in. En beundransvärd kvinna, som bott hemma fram till nu, visst har hon haft lite hjälp, men så duktig och pigg trots ålder. ...

Av Kattis - 15 februari 2014 19:01

Valpar är egotrippade små varelser, det visar ingen hänsyn alls, att jag inte sover på nätterna pga. hostan och att jag fick magkatarr på em, det bryr det sig inte om. Mat och mys och lek det ska det ha ändå.   Vi har haft finbesök av stockholm...

Av Kattis - 7 februari 2014 19:26

 Har man valt att ha vintervalpar, så är Skällingesjön frusen. Hur vattentränar man valpar då? Jo, då börjar man träna med lilla baljan, om några dagar får vi ta in större och större, snart har vi PON pool.   Jag backar tillbaka lite till inn...

Av Kattis - 2 februari 2014 14:18

Väntar och väntar på en test, det har gått 3,5 veckor sedan jag skickade testen på valparna och ännu inget svar. Nästa vecka kommer stamtavlorna från SKK. En av valparna - "Skratta" har fått byta namndå det blev för många tecken, nu gick vi tillbak...

Av Kattis - 25 januari 2014 19:52


 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hundar och livet på landet med Blogkeen
Följ Hundar och livet på landet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se