Direktlänk till inlägg 20 december 2008

Dynghögen en tidig lördagmorgon

Av Kattis - 20 december 2008 15:26

Lördag – har börjat packa bilen. Melker frågar hela tiden om det är tisdag snart...... försöker att visa honom på almanackan men det är nog överkurs för en 2åring.


Idag kom hundarna in och lukta pest och pina – gyttjebad på dyngstacken, och det är verkligen badpölar för här regnar och blåser hela tiden.

Ronek var först in i duschen, efter två schamponeringar så luktar han fortfarande dyngstack!!


Nyheterna med vädret: nederbörd i Svealand, kan komma snö som sakta övergår i regn, blåst,

Götaland och Norrland 15 grader kallt och vindstilla,– jag kommer följa med det kalla och lugna vädret upp i Sverige en sisådär 47 mil.

 


Jag har packat med mössan!!!


Mera Julkort

Jag kommer att visa de fina julkorten som jag får på mejlen här på bloggen, så slipper Jenny den stackars småbarnsmamman med alla sina hundar ha dåligt samvete för min hemsida som hon fixar med ,tidigare har jag haft julkorten på min hemsida.

Jag är så glad att Jenny tog sig tid att göra ett fint julkort till mig – Tack och bamse kram till Jenny!!!

      

En julhälsning från Florens och Kennet och julhundarna "Tomte Yngve"

och "Lucia Gunnel "

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kattis - 17 februari 2014 17:35


Lite försenad blev uppdateringen som jag lovade er på Valpbeskrivningen.   Mikaels Mormor 98 år gammal har still somnat in. En beundransvärd kvinna, som bott hemma fram till nu, visst har hon haft lite hjälp, men så duktig och pigg trots ålder. ...

Av Kattis - 15 februari 2014 19:01

Valpar är egotrippade små varelser, det visar ingen hänsyn alls, att jag inte sover på nätterna pga. hostan och att jag fick magkatarr på em, det bryr det sig inte om. Mat och mys och lek det ska det ha ändå.   Vi har haft finbesök av stockholm...

Av Kattis - 7 februari 2014 19:26

 Har man valt att ha vintervalpar, så är Skällingesjön frusen. Hur vattentränar man valpar då? Jo, då börjar man träna med lilla baljan, om några dagar får vi ta in större och större, snart har vi PON pool.   Jag backar tillbaka lite till inn...

Av Kattis - 2 februari 2014 14:18

Väntar och väntar på en test, det har gått 3,5 veckor sedan jag skickade testen på valparna och ännu inget svar. Nästa vecka kommer stamtavlorna från SKK. En av valparna - "Skratta" har fått byta namndå det blev för många tecken, nu gick vi tillbak...

Av Kattis - 25 januari 2014 19:52


 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hundar och livet på landet med Blogkeen
Följ Hundar och livet på landet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se