Direktlänk till inlägg 17 december 2008

Gekås ensam

Av Kattis - 17 december 2008 22:08

Idag har jag legat på en spikmatta, det smärta redigt när man la sig men efter en stund blev det varm i hela ryggen – skönt med en genomkörare av ryggens alla vilande muskler – Nu är jag i toppform för pulkabackarna i Dalarna och spark turer på sjön.


Under julhelgen ska jag åka mycket spark med Ronek, han måste träna på att ”ta ut sina steg”. Ronek har fått tillbaka sina bakbensvinklar igen som varit borta en tid – jo, det är faktiskt så med växande hundar, att  i perioder måste blunda för att inte grina över hur de växer

Is i magen och hoppas på det bästa.!!

Just nu är han en hund HELT I MIN SMAK – både till de yttre och inre.


Fick iväg julkorten med posten, en dag försenat som vanligt, det är svårt att bryta en tradition. Vi skickade 47 julkort.

 


Jag och Mikael hade för första gången planerat i en julklappshandel tillsammans.

På förmiddagen rymde två av våra highland cattle stutar ur sin hage så Mikael fick hämta dem på en närliggande gård och promenera hem med dem, det följde snällt med men ville inte gå  i hagen igen, efter lite mutor så var stutarna på sin plats i hagen.

Nu kunde vi äntligen åka.

Lunch tid kom vi till Ullared, en bit mat innan den stora julhandeln skulle börja,

medan vi satt och åt ringer mobilen - Higland pojkarna var ute ur sin hage igen.

Mikael fick lämna mig i Ullared och åka hem.


Nu står pojkarna i lagården, Mikael slapp julhandeln och nog finns tankar om att han arrangerat detta allt för att slippa Gekås?????????


 

 
ANNONS
 
jenny

jenny

18 december 2008 14:12

Nämen. är det tomten igen??

http://mrbigs.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kattis - 17 februari 2014 17:35


Lite försenad blev uppdateringen som jag lovade er på Valpbeskrivningen.   Mikaels Mormor 98 år gammal har still somnat in. En beundransvärd kvinna, som bott hemma fram till nu, visst har hon haft lite hjälp, men så duktig och pigg trots ålder. ...

Av Kattis - 15 februari 2014 19:01

Valpar är egotrippade små varelser, det visar ingen hänsyn alls, att jag inte sover på nätterna pga. hostan och att jag fick magkatarr på em, det bryr det sig inte om. Mat och mys och lek det ska det ha ändå.   Vi har haft finbesök av stockholm...

Av Kattis - 7 februari 2014 19:26

 Har man valt att ha vintervalpar, så är Skällingesjön frusen. Hur vattentränar man valpar då? Jo, då börjar man träna med lilla baljan, om några dagar får vi ta in större och större, snart har vi PON pool.   Jag backar tillbaka lite till inn...

Av Kattis - 2 februari 2014 14:18

Väntar och väntar på en test, det har gått 3,5 veckor sedan jag skickade testen på valparna och ännu inget svar. Nästa vecka kommer stamtavlorna från SKK. En av valparna - "Skratta" har fått byta namndå det blev för många tecken, nu gick vi tillbak...

Av Kattis - 25 januari 2014 19:52


 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hundar och livet på landet med Blogkeen
Följ Hundar och livet på landet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se