Direktlänk till inlägg 9 november 2008

Rubrik saknas

Av Kattis - 9 november 2008 10:35

Glada resultat meddelar Susanne på Gottland – Ynnizin´s Helgas Cactus ögonlyst UA!!!Att träna 4st hundar (Frallan Eddy får titta på) tillsammans med en 2 åring på sin Bobbycar kräver hundar som är koncentrerade och inte bryr sig om lite störning... lite....... Melker kör slalom mellan koner mig och hund, Bobbycaren med Melker på kommer vid inkallning tillsammans med den aktuella hunden, Bobbycaren kan ”Burna” grus också  och det gör den ofta vid platsläggning.

Melker som dessutom är duktig på att prata och härma sin mammas kommandon gör ofta sina egna inkallningar på hundarna, det tog några gånger innan de lärde sig att BARA KOMMA NÄR MATTE ROPAR....... Svårt för dem då Melker är den som är mest frikostig med Frollic – Nyttig träning!


Nu ska jag skynda mig att åka iväg och träna utan barn.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Kattis - 17 februari 2014 17:35


Lite försenad blev uppdateringen som jag lovade er på Valpbeskrivningen.   Mikaels Mormor 98 år gammal har still somnat in. En beundransvärd kvinna, som bott hemma fram till nu, visst har hon haft lite hjälp, men så duktig och pigg trots ålder. ...

Av Kattis - 15 februari 2014 19:01

Valpar är egotrippade små varelser, det visar ingen hänsyn alls, att jag inte sover på nätterna pga. hostan och att jag fick magkatarr på em, det bryr det sig inte om. Mat och mys och lek det ska det ha ändå.   Vi har haft finbesök av stockholm...

Av Kattis - 7 februari 2014 19:26

 Har man valt att ha vintervalpar, så är Skällingesjön frusen. Hur vattentränar man valpar då? Jo, då börjar man träna med lilla baljan, om några dagar får vi ta in större och större, snart har vi PON pool.   Jag backar tillbaka lite till inn...

Av Kattis - 2 februari 2014 14:18

Väntar och väntar på en test, det har gått 3,5 veckor sedan jag skickade testen på valparna och ännu inget svar. Nästa vecka kommer stamtavlorna från SKK. En av valparna - "Skratta" har fått byta namndå det blev för många tecken, nu gick vi tillbak...

Av Kattis - 25 januari 2014 19:52


 

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Hundar och livet på landet med Blogkeen
Följ Hundar och livet på landet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se